Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Taustani ja taitoni

Johtamani osakeyhtiöiden liikevaihdot ovat olleet 30-60 milj.€ ja organisaatioiden koot 30-200 henkilöä. Yhtiöiden tilanteet ja haasteet ovat olleet erilaisia. Tehtävät ovat antaneet laajan perustan omalle kasvulleni johtajana.

Olen tottunut erilaisiin omistajiin ja omistajastrategioihin. Yhtiöiden osakkaat ovat koostuneet yksityishenkilöistä, pk-yrityksistä, yksityisestä, valtio-omisteisesta ja ulkomaisesta suurteollisuudesta, kunnista sekä kuntayhtiöistä.

Suurin saavutukseni on kansallisen energiatoimijan rakentaminen nollasta. Johtamani uusi ydinvoimayhtiö sai lyhyessä ajassa suomalaisen yhteiskunnan hyväksynnän ja luvat valtioneuvostolta ja eduskunnalta. 

Erittäin vahva viestintä- ja esiintymiskokemukseni soveltuu monenlaisiin tilanteisiin. Ne voivat liittyä niin ulkoiseen vaikuttamistyöhön kuin organisaatiosi sisäiseen viestintään ja valmennukseen. 

Olen tehnyt käytännön yhteistyötä lukuisten julkisen sektorin viranomais- ja päättäjätahojen kanssa sekä paikallisella että valtakunnan tasolla.

Kansainvälinen työskentely on minulle tuttua. Olen luonut kumppanuuksia seuraavissa maissa: Japani, Ranska, Ruotsi, Saksa, Sveitsi, Yhdysvallat.

Työskentelen suomen lisäksi sujuvasti ruotsiksi ja englanniksi. Halutessasi myös dokumentoin työni englanniksi.

LinkedIn-sivuni ja CV:ni näet helpoiten tästä.

Palaa alkuun